Inname

DE HAAGSE DAMES

SPELREGELS BIJ INNAME VAN KLEDING

Spelregels De Haagse Dames per 10 april 2018

 1. U kunt altijd binnenkomen voor inbreng van artikelen tijdens onze openingsuren. Dit doet De Haagse Dames voor u als wij uw artikelen hebben ingenomen:
 • Wij administreren uw gegevens;
 • Wij verstrekken u een exemplaar van de door u getekende spelregels;
 • Wij verstrekken u een overzicht van uw ingebrachte artikelen;
 • Wij voorzien uw artikelen van een passende prijs;
 • Wij presenteren uw artikelen in onze winkel en doen ons best om ze te verkopen;
 • Wij registreren elke verkoop;
 • Wij betalen u contant uit.
 1. U ontvangt 40% van de verkoopprijs van uw artikelen, tijdens de uitverkoop ontvangt u 20%. De verkoopprijs wordt bepaald door de Haagse Dames en kan tussentijds worden verhoogd of verlaagd.
 2. Wij werken op basis van consignatie, dus wij kopen niets in. De ingebrachte artikelen blijven uw eigendom en zijn voor uw risico in de winkel aanwezig. De Haagse Dames is niet verantwoordelijk voor schade aan uw artikelen, ook niet door zoek raken, diefstal, brand of waterschade. Uiteraard proberen wij deze risico’s te vermijden.
 3. U kunt altijd binnenkomen voor uitbetaling tijdens openingsuren. Uitbetaling gebeurt contant. Is er onvoldoende contant geld aanwezig dan vragen wij u later terug te komen. Uitbetaling kan tot een jaar na verkoop.
 4. Om te voorkomen dat uw artikelen meegaan in de uitverkoop kunt u ze ophalen voordat de uitverkoopperiode begint. Dat is voor de winteruitverkoop 1 januari en voor de zomeruitverkoop 1 juni. Alle artikelen die op die data niet zijn opgehaald gaan mee in de uitverkoop.
 5. Na de uitverkoop kunt u uw niet verkochte artikelen van het winterseizoen ophalen voor 1 maart en die van het zomerseizoen voor 1 september. Na 1 maart dan wel 1 september zijn uw niet verkochte artikelen eigendom van De Haagse Dames.
 6. Veranderingen in deze regels worden op uw e-mailadres aan u gecommuniceerd. Na een wijziging heeft u twee weken de tijd om uw artikelen op te halen, anders mogen wij ervan uit gaan dat u akkoord bent met de wijzigingen.